Seriale Indiene
Seriale Indiene logo


Seriale Indiene
Facebook
Sondaj
Ce ati dori sa mai adaugam pe site?
Total răspunsuri: 543
Statistici
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Termeni si conditii de utilizare

 

1. Conditii generale de utilizare:

Utilizarea site-ului www.serialeindiene.com (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

 

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.serialeindiene.com va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.serialeindiene.com a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de www.serialeindiene.com sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si cod numeric personal.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

d)  Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.
Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise cu specificatia „In atentia printr-un e-mail la adresa contact@serialeindiene.com.

 

3. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.serialeindiene.com
Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.serialeindiene.com si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. In privinta continutului postat de utilizatori, vizibil in sectiunea „Seriale”, dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informatiile respective.
Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.serialeindiene.com.
Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.
Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa – SerialeIndiene.com – www.serialeindiene.com.
Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.serialeindiene.com isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

 

4. Modificarea termenilor si a conditiilor
www.serialeindiene.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

Aici gasesti cele mai interesante povesti din spatele filmelor indiene, despre actorii tai preferati de la Bollywood plus multe alte detalii din lumea filmelor din India! Iubesti serialele indiene si ai o multime de actori si actrite pe care ii indragesti? Urmarest-le parcursul si cele mai importante roluri, afla mai multe despre personajele tale preferate si despre modul in care au ajuns sa se desfasoare in fata ta pe micile ecrane in cele mai celebre productii indiene! Pe pagina noastra poti gasi orice serial si film indian. Sunt unele seriale cu plata pentru a mentine site-ul si sa ramana fara publicitate in continuare. Publicitatea incetineste site-ul, si face nervi utilizatorilor, noi vom avea grija ca acest site sa va faca sa va simtiti comfortabili. Vizionare Placuta!!!!